(Jornada 8) Seva 0 - Barça 4

Gols de: Nerea (2) i Patricia (2)
Lesionades: Ara, Garrido i Noelia
Web FCB:

Molt bon partit al camp del Seva de les noies de Jordi Ventura, que, exceptuant uns minuts de la primera part, van dominar totalment el joc amb bones accions individuals i col·lectives que van acabar amb un resultat contundent. Les blaugranes es podrien haver avançat als 45 segons, però la clara ocasió no va acabar en gol. El 0-1 va arribar a la mitja hora de joc mitjançant Patri, i, just abans del descans, Nerea va fer un golàs amb una jugada individual per situar el 0-2. A la sortida dels vestidors, les blaugranes van seguir controlant el partit i la mateixa Nerea va fer el 0-3. Finalment, Patri va completar també el seu doblet per arrodonir el 0-4 definitiu que manté el Juvenil-Cadet com a líder invicte.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------