Si vols veure més fotos meves del partit, clicka aquí
Gols de: Nerea i Patricia
Lesionades: Ara i Marina
Convocades amb el "B": Mas
Web FCB:
Bon partit de les noies de Jordi Ventura en un partit que van controlar en tot moment. Les combinacions en el mig del camp van permetre que arribessin moltes ocasions de gol, però va faltar l’encert en els últims metres. Amb tot, just abans de la mitja hora de joc, Nerea Valeriano va aconseguir avançar el Barça en el marcador. Amb el 0-1 es va arribar al descans, i pocs minuts després de sortir dels vestuaris va arribar la sentència mitjançant un gol de Patricia Vázquez. Seguint la tònica del primer temps, les arribades de les blaugranes es van repetir, però la falta d’encert en la definició va impedir ampliar l’avantatge
------------------------------------------------------------------------------------------------------------