Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Gols de: Cortés, María (2) i Paula
Lesionades: Ara
web FCB:

Important triomf del Juvenil-Cadet contra el Reus en el partit que enfrontava el primer contra el segon classificat. Les reusenques, a dos punts del Barça, volien col·locar-se al capdavant de la taula, però des de ben aviat es va comprovar la superioritat del conjunt dirigit per Jordi Ventura. Una primera part perfecta per part de les blaugranes va permetre arribar al descans amb un clar 3-0 al marcador gràcies als gols d’Andrea Cortés, Paula Navas i Maria González. La nota negativa va ser la lesió d’Aitana, que va descentrar per uns minuts les noies del Barça. En la segona meitat, amb el partit sentenciat, es va buscar més l’espectacle i va arribar només un gol més, de nou obra de Maria González. Cada equip va enviar un xut al pal, però el marcador ja no es va moure i ara el Barça és primer amb cinc punts d’avantatge sobre el Reus.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------