(Jornada 7) Barça 3 - La Roca 0

Gols de: Laia, María i Marina
Lesionades: Ara i Noelia
Web FCB:

Còmoda victòria del Juvenil-Cadet femení, en un partit que es va posar de cara ben aviat. En el minut 11 Marina Gama va avançar les blaugranes i, a partir d’aquest moment, el joc va estar controlat pel Barça. Les noies de Jordi Ventura van crear més ocasions, i abans del descans van sentenciar amb el segon gol, de Laia Castilla. Les blaugranes no van patir en defensa i, en la segona part, de nou Maria González va tancar el partit marcant el 3-0 definitiu, que fa que el Barça continuï com a líder destacat, amb un ple de victòries i amb només un gol encaixat en tota la temporada. Amb la derrota de l’Espanyol com a segon classificat, la distància s’amplia ara a sis punts.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------