(Jornada 14) Barça 3 - Vilafranca 0

Gols de: Laia, María i Nerea
Lesionades: Aitana, Ara i Ona
Web FCB:

Domini absolut de les blaugranes en un partit que va quedar decidit en la primera part. Les noies de Jordi Ventura van controlar la possessió i van acaparar el joc ofensiu. Així, Nerea va obrir el marcador ben aviat en el minut 7 de partit, i pocs minuts després Maria González va fer el segon gol, que posava de cara la victòria. Abans del descans, Laia Castilla va acabar de sentenciar el resultat i el 3-0 al descans va reflectir el clar domini del Barça. En el segon temps les barcelonistes es van dedicar a controlar la pilota i gestionar l’avantatge assolit en el primer temps. Tot i les baixes que arrossegava l’equip, el Juvenil-Cadet va sumar 3 punts més i va seguir comptant els seus partits (13) per victòries.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------