Gols de: Laia i Nerea
Lesionades: Ara, Aitana, Cortés i Ona
Convocada amb el "B": Carla Rivera
Web FCB:

Victòria de mèrit de les noies del Juvenil-Cadet en un partit marcat pel fort vent que bufava. L’Stoitchkov Barcelona va plantejar un partit defensiu i les blaugranes van assumir el control del joc. Als deu minuts, en el llançament d’una falta, el Barça va aconseguir avançar-se en el marcador mitjançant Nerea, però pocs minuts després les locals es van trobar amb l’empat en una jugada de confusió. Tot i les ocasions per a les barcelonistes, el vent en contra no va ajudar a transformar les nombroses ocasions que van tenir. Al segon temps, amb el vent a favor i l’equip local tancat a la seva àrea, el Barça va perseguir el gol de la victòria i el va acabar trobant en les botes de Laia Castilla a la sortida d’un córner. A mitjans del segon temps les noies de Jordi Ventura van tenir l’opció de fer l’1-3 amb un penal, però la portera local el va aturar. Tot i les nombroses baixes de les blaugranes, el Juvenil-Cadet va sumar tres punts més i continua com a líder en solitari amb ple de victòries.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------