(Semifinal Copa Catalunya) Barça 3 - Reus 0

Gols de: Cortés, Laia i Paula (Infantil)
Lesionades: Marina i Mas
Web FCB:

El Juvenil-Cadet blaugrana va aconseguir el pas a la final del Campionat de Catalunya després de derrotar un bon Reus Deportiu a les semifinals (3-0). L’inici del partit va ser igualat. L’equilibri en el joc es reflectia en el marcador fins que, al 22’ de la primera meitat, Andrea Cortés feia l’1 a 0. Només quatre minuts més tard, les noies blaugrana aconseguien el 2 a 0. L’autora, Paula Fernández. A partir d’aquí el domini i la superioritat culer van ser incontestables. Una nova final per al planter s’acostava a mesura que els minuts es consumien i el Reus no aconseguia escurçar distàncies. La victòria la va rematar, al minut 46, Laia Castilla, anotant el tercer i definiu gol blaugrana que permetia a l’equip femení disputar la final del Campionat de Catalunya.