Si vols veure més fotos meves del partit, clicka aquí
Gols de: Cortés, Laura, María, Nere (2) i Queralt
Lesionades: Ara, Marina i Garrido
Web FCB:
El Juvenil-Cadet segueix amb pas ferm en el seu camí cap al títol. Quan falten vuit partits per al final del campionat, les noies de Jordi Ventura tenen un avantatge mínim de 10 punts respecte a la segona posició. Aquest cap de setmana, les blaugranes es van desfer sense excessius problemes de la Penya Blanc-i-Blava de La Roca. Després d’un inici desencertat, les barcelonistes van sentenciar el partit en uns minuts molt inspirats. Del minut 24 al 33, les noies de Jordi Ventura van situar un clar 0-4 al marcador amb gols de Queralt Torradeflot, Laura Martínez, Maria González i un altre en pròpia porteria de les locals. Després del descans el Barça va seguir dominant el partit, i en el tram final va arrodonir la golejada amb dianes d’Andrea Cortés i de Nerea Valeriano.