Gols de: María i Nerea
Lesionades: Ara, Marina
Convocades amb el B: Queralt
Web FCB:

Molt bon partit el que va realitzar el Juvenil-Cadet contra l’Europa. Les blaugranes ja van estar a punt d’avançar-se en el marcador en els primers segons, però a la segona ocasió, quan només es portava jugat un minut, van aconseguir el 0-1. Nerea va ser l’autora del gol que obria el camí de la victòria. Als vint minuts va arribar el segon, obra de Maria González, que sentenciava el resultat tal com anava el partit. Les ocasions es van anar repetint constantment, però la gran actuació de la portera local va impedir una àmplia golejada. El gran partit de les blaugranes, que van dominar la pilota i van mostrar una gran actitud durant tot l’enfrontament, les va fer mereixedores de tres punts més que les mantenen al capdavant de la classificació, a l’espera de recuperar algunes jugadores lesionades.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------