(Jornada 15) Pubilla Casas 2 - Barça 2

Gols de: Laia i p/p
Lesionades: Ara, Marina, Ona
Web FCB:

Primer empat de la temporada del Juvenil-Cadet i primers punts que se li escapen. Tot i uns primers minuts bons de l’equip, les blaugranes no van saber foradar la porteria local i el joc es va traslladar al mig del camp. Amb 0-0 al marcador, el partit va canviar molt després del descans. El conjunt blaugrana va sortir molt bé i es va avançar aviat en el marcador amb un gol de Laia Castilla. Pocs minuts després, però, un magnífic gol de falta del Pubilla Casas, amb un llançament des de 30 metres, va igualar el resultat. Després de l’empat, la reacció blaugrana va ser instantània i després de moltes ocasions, un córner rematat per Carla Rivera va picar en una jugadora local i es va convertir en l’1-2. Quan semblava que la victòria seria per al conjunt de Jordi Ventura, una falta des de la banda va tornar a situar l’empat. Els últims minuts a la desesperada buscant un tercer gol no va tenir premi i el Juvenil-Cadet blaugrana va deixar escapar els primers punts de la temporada.
----------------------------------------------------------------------------------